READING

Cum l-am cunoscut pe Cristian Crisbasan

Cum l-am cunoscut pe Cristian Crisbasan

Cristian Crisbasan

Cristian Crisbasan

Astazi este ziua unuia dintre fotografii mei preferati, Cristian Crisbasan.

male clomid use

Pe Crisbasan l-am cunoscut in primavara lui 2004, prin Ioana Dumitrescu, acestia fiind prieteni de familie. Peste doi ani aveam sa lucrez cu fratele sau, Valentin Crisbasan, unul dintre cei mai talentati art directori cu care am lucrat pana in prezent (el si Tudor Smalenic sunt preferatii mei). Cristian Crisbasan a avut o serie de pictoriale in revista Tabu, dintre care preferatul meu va ramane cel cu femeile la diferite varste purtand camasi albe.

Catrinel Chiriac fotografiata de Cristian Crisbasan

Catrinel Chiriac fotografiata de Cristian Crisbasan

Diana Marasoiu fotografiata de Cristian Crisbasan

Diana Marasoiu fotografiata de Cristian Crisbasan

Liliana Olescu (Ionescu) by Cristian Crisbasan

Liliana Olescu (Ionescu) by Cristian Crisbasan

I-am urmarit rubrica din revista The One iar in prezent ii urmaresc blogul, Coffee & Cigarettes, unde am descoperit personaje pe care le cunosc personal, Catrinel Chiriac (talentatul PR al lui Adrian Oianu) sau superba socialite inteligenta, Diana Marasoiu de la andreearaicu.ro sau Liliana Olescu (Ionescu) care in prezent are blogul cel minunat lilik.ro. Totul natural, fiecare imagine este o poveste.

I-am pozat si eu lui Crisbasan, pentru doua proiecte care probabil ca se vor finaliza la un moment dat. Ma si imaginez, o babeta cu ochelari de soare, rasfoind un album intr-o librarie, cu avantajul ca nimeni nu ma va recunoaste in fotografiile artistice de demult.

Va recomand blogul lui Cristian Crisbasan, http://krisbasan.blogspot.ro, care, modest din fire, nu va face niciodata tam-tam cu arta sa.

surse de inspiratie: http://www.evz.ro, http://www.culturalazi.ro, http://www.kudika.ro, http://www.modernism.ro, http://metropotam.ro, Coffee & Cigarettes.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here