In vizita la Obsidian

Am asteptat o dupa amiaza de vara ca sa scriu despre una dintre fostele mele eleve de la Naked PR. Este vorba despre Ioana Pascal, ownerul brandului Obsidian, un regat online si putin ofline de bijuterii fantezie.

Ioana Pascal, Obsidian

Ioana Pascal, Obsidian

Ioana este din Constanta si a fost studenta mea si a Anei Bucur in prima serie Naked, in toamna trecuta.

I-am facut o vizita Ioanei pe la jumatatea lui mai, in showroom-ul din Lascar Catargiu 9, aflat la ultimul etaj al unei cladiri vechi, de poveste, foarte aproape de Piata Romana.

Mi-a placut mult set-up-ul si m-am indragostit de micul balcon cu vedere spre cladirile vecine si mi-am gasit cateva piese pe care urmeaza sa mi le cumpar (preferatul meu: colierul “infinit”, cum l-am botezat). Este un spatiu cald, cu bijuteriile frumos aranjate, cu manechine artistice si cu lumanari realizate de amica Oana Botezatu de la Marie Claire.

Daca am cititoare in Constanta si nu au auzit inca de Obsidian, exista un butic in City Park Mall. Pe cele din Bucuresti le invit sa ii faca o vizita Ioanei, cu un telefon in prealabil la 0724 427 372 (cat am fost la ea au venit doua cliente cu programare) si pe cele care prefera shoppingul online, va invit sa navigati fericite pe

http://www.obsidian.ro.

Draga Ioana, noi ne tot intalnim pe la evenimente si imi face o mare placere sa te vad de fiecare data, pentru ca ai un zambet minunat. Si imi plac oamenii care zambesc.

 

Surse de inspiratie foto: http://www.obsidian.ro, arhiva personala

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here