In vizita la Laura Lazar

Laura Lazar si Shako cel minunat

Laura Lazar si Shako cel minunat

Acum cateva zile i-am facut o vizita Laurei Lazar, in atelierul sau plin de energii pozitive din zona Cismigiu, in Strada Gheorge Lazar nr. 13.

Nu va ascund ca venisem chitita ca sa-mi cumpar tricoul cu Brancusi din seria “Romanian Treasure”, lansata la finalul anului trecut.

Am fost asteptata de Laura si de Ale, asistenta sa cea simpatica, parca desprinse amandoua dintr-un peisaj californian. Ma asteptau cu cafea si cu bomboane de ciocolata intr-un spatiu “homie”, plin de mesaje pozitive.

Dupa aproape doua ore petrecute acolo am aflat despre un album pe care abia astept sa mi-l comand (cel din foto, primit cadou de Laura de la Vicentiu Butoi, iubitul sau), despre pop up-ul pe care il organizeaza astazi, pana la orele 21:00, impreuna cu Raluca Leafu de la Bon Bijou si totodata i-am lansat invitatia sa faca o coperta de carte pentru editia Book Cover Tee VI din aceasta iarna.

Am plecat de la atelier cu doua Tee-uri pana la urma si acum ma pregatesc sa revin la pop up.

Purtati “Romanian Treasure”. Sunt frumoase, sunt valori romanesti purtabile si este o idee geniala. Iar Laura este unul dintre cei mai pozitivi si mai calzi oameni pe care ii cunosc

Surse de inspiratie foto: instagram Laura Lazar, arhiva personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here