In tabara

Va mai aduceti aminte de taberele copilariei? Mie cele mai dragi mi-au ramas tabara de la Voila, unde mergeam cu mama in fiecare vacanta de vara (iar preferatul meu era micul dejun cu cacao cu lapte si paine cu un unt dubios comunist si gem de prune) si taberele de la Navodari, tot verile, din clasa a VI-a si pana intr-a X-cea inclusiv.

Ei bine, astazi va scriu despre Human Academy Camp – Parcul Aventurilor, care promite sa fie o “altfel” de vacanta, pentru oameni mari si totodata un trend lansat de Coaching Essence, un concept care are mare succes in alte tari: tabara pentru adulti care imbina aventura cu invatarea.

O tabara de 4 zile cu un program excelent realizat si care cuprinde: echilibrul sanatatii corpului prin nutritie corecta si miscare, sanatatea mintii (o, si cati dintre noi nu au nevoie de asa ceva!), o mai buna intelegere a E-ului interior, totul structurat pe 3 module: Distractie&Aventura, Nutritie&Sport si Comunicare&Relationare.

Daca accesati site-ul taberei veti gasi detalii si despre antrenori: Tiberiu Felber, Bogdan Umanschi si Cristian Veet.

Totul se intampla la Brasov, Hotel Atlas (cazarea) si la Parc Aventura (activitatile) in perioada 27-30 august 2014 (participantii sunt asteptati pentru acomodare si check-in pe 26 august incepand cu ora 19:00).

Pretul taberei este de 331 euro + TVA de persoana si include: cazarea completa, cu mesele de rigoare, trainingurile si activitatile interactive.

Pentru inscrieri accesati site-ul www.coaching-essence.ro sau office@coaching-essence.ro

Distractie placuta si nu uitati sa faceti fotografii pentru albumele social media. O alta etapa din viata voastra, cu viitoare nostalgii.

 

Surse de inspiratie foto: Ana Maria Pascaru/ Draft FCB, http://vederiro.blogspot.ro


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here