Shopping de weekend la Nobila Casa

Din seria povestilor de familie, astazi va prezint una autohtona, care vine tocmai de la Cluj. Este vorba despre Szekely Zsuzsanna, care acum 20 de ani a pornit o mica afacere de familie in Cluj, cu obiecte de decoratiuni interioare si accesorii foarte utile in bucatarie. La acea vreme nu existau IKEA si alte magazine de gen, iar clujenii, care sunt unii dintre cei mai minunati romani, au indragit brandul atat de mult, incat in aceasta vara, familia Szekely – mama si cele doua fiice ale sale, Agnes si Zsuzsa si-au deschis primul magazin din Bucuresti, in incinta Unirea Shopping Center, la etajul trei. Este cel de-al zecelea magazin Nobila Casa (celelalte sunt in Cluj, Timisoara, Brasov, Sibiu, Baia Mare, Targu-Mures, Alba Iulia si Bistrita)  si cred ca succesul se datoreaza in mare parte faptului ca multe marci comercializate sunt proprii iar preturile sunt foarte accesibile (cu 100 de lei mi-am umplut un cos cu obiecte extrem de utile, de care ma bucur in fiecare zi, in bucatarie, in baie si in salon).

Asa ca, daca nu ati intrat inca in spatiul foarte bine gandit, va invit sa o faceti. Pentru a va familiariza cu produsele, faceti inainte o plimbare virtuala pe site-ul Nobila Casa, asa veti avea pregatita si lista de cumparaturi (asta daca nu vreti sa le achizitionati direct online, se poate).

www.nobilacasa.com

Un weekend minunat, la mare, la shopping, la piscina sau in racoarea de acasa.

 

PS: Felicitari, draga mea Ioana Calinescu (ex Hodoiu) pentru organizarea unui eveniment minunat, la care m-am simtit ca acasa.

surse de inspiratie foto: Nobila Casa, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here