READING

Sezonul nuntilor. Capitolul 3. Cadourile pentru do...

Sezonul nuntilor. Capitolul 3. Cadourile pentru domnisoarele de onoare

How Do I Get My Ex Boyfriend Back When He Has A Girlfriend

p://www.placerileluinoe.ro/sezonul-nuntilor-capitolul-3-cadourile-pentru-domnisoarele-de-onoare/sex-and-the-city-frumoasa-2/” rel=”attachment wp-att-11579″>

Domnisoarele de onoare sunt de regula cele mai bune prietene ale miresei. Iar prietenii merita cel mai bun tratament. Pentru amintiri frumoase, am facut o selectie de cadouri de la magazinul My House din Dorobanti, de la branduri care fac cat o nunta de aur si de platina la un loc.

 

Pe primul loc in topul meu sunt vazele miniaturi de la Rosenthal. Cu preturi intre 99 si 172 de lei, sunt un cadou perfect si uber memorabil.

Apoi sunt farfuriile din colectia “Mademoiselle S’Amuse” de la Haviland, din portelan de Limoges. Un set de patru farfurii de desert costa 863 de lei. Cate o farfurie pentru fiecare domnisoara de onoare, un bun motiv pentru organizarea unui picnic de fete dupa calatoria de nunta si reeditarea acestuia de cel putin doua ori pe an, in aceeasi formatie.

Puteti sa intrati si pe site-ul My House, pentru inspiratie inainte de a merge la cumparaturi.

http://www.myhousecult.ro

Si am adunat aici cateva scene memorabile cu domnisoare de onoare din filmele tematice vizionate si din “Sex & The City”, unul dintre serialele preferate.

Saptamana viitoare viagra professional voi scrie despre cadourile pentru parinti, bunici si matusi excentrice.

Pe curand!

Surse de inspiratie foto: My House, http://thecorrelationfilmblog.wordpress.com, http://www.theskinnystiletto.com, http://likes.com, http://www.lipstiq.com, http://www.instyle.com, http://www.buzzsugar.com, http://www.denverpost.com

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here