R’Urban story

Va mai aduceti aminte de scena din filmul “Sex & The City”, in care Charlotte citeste linistita o revista in vechiul apartament de burlaca al lui Carrie? Ei bine, cred ca multe dintre voi, cele care au casa plina de copii si de bone, si-ar dori sa evadeze intr-un astfel de loc. Eu, una, chiar daca as avea tot spatiul din lume, mi-ar placea un loc pe care sa il inchiriez doar pentru mine, pentru numai doua zile si in tot acest timp sa ma bucur de o carte buna, de muzica mea, de scrisul meu si sa organizez si o petrecere cu prietenii cei mai buni.

Vestea buna este ca am gasit un astfel de loc si se afla in Bucuresti, intr-una dintre cele mai fermecatoare zone vechi ale orasului: Armeneasca, pe Strada Spatarului.

Este vorba despre un apartament superb aflat la parterul unui bloc vechi, cu incaperi inalte, cu o baie de revista, cu o terasa cu vedere spre curtea interioara, cu o pianina, carti, tablouri si fotografii (care pot fi cumparate, daca si le doresc chiriasii foarte mult). Pe scurt, acest loc frumos se numeste R´Urban by PoemBoem, o poveste despre “beautiful living” a carei extensie este vila Poem Boem din Sinaia, despre care voi vorbi cu alta ocazie, anul acesta.

R’Urban este foarte solicitat de turistii straini, dar daca va ganditi sa petreceti minimum doua nopti aici, puteti intra pe site-ul oficial si sa faceti o rezervare. Chiar ma gandeam intr-o zi ca daca legendara Diana Vreeland ar fi venit in Bucuresti, sigur ar fi scris un “De Ce sa Nu?” despre locuitul la hotel chiar in orasul tau.

Daca va ganditi sa incercati acasta experienta, puteti sa o legati de tot ce se poate vizita in zona Armeneasca, de la Casa Melik (Muzeul National Theodor Pallady), aflat in imediata apropiere si pana la Galeria Posibila de pe Popa Petre si un shopping “powered by Romanian designers” in showroom-ul Molecule-F, aflat la cateva case distanta de galeria de arta. Apoi puteti sa mancati “in oras”, la Escargot, in Toamnei 101 si sa cumparati niste sapunuri artizanale de la Wild Olive African Artisans, o afacere a unei romance, Marioara de la Tara, care traieste in prezent in Africa de Sud. (putin mai departe, in zona Icoanei, pe General Eremia Grigorescu 4).

Dar revenind la R’Urban, fotografiile spun totul despre acest loc superb. Puteti organiza si mici petreceri, asa cum vad eu spatiul, intra lejer 20-25 de persoane,  grupul perfect pentru conversatii intelectuale sau mici barfe nevinovate. Va invit sa vizitati si site-ul R’Urban iar persoana de contact pentru clientii “chiriasi” este Ilinca Alexandru, un PR minunat, si nu spun asta pentru ca ne-a fost eleva mie si Anei Bucur la cursul NAKED PR.

Ilinca Alexandru, PR R'Urban

Ilinca Alexandru, PR R'Urban

“This is your home away into Bucharest, Romania.”

http://www.poemboem.com

http://www.poemboem.com/rurban-in-bucharest/

Enjoy your stay.

surse de inspiratie foto: Poem Boem, http://www.popsugar.com.au

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here