READING

The remains of a dinner

The remains of a dinner

August este pentru mine poate cea mai apreciata luna din an, avand in vedere ca incerc sa ma bucur de fiecare zi cu multe grade Celsius, numai la gandul ca ma asteapta o noua toamna, urmata de o lunga iarna.

In august vin si nostalgiile verii ce va pleca, iar vara acestui an a debutat cu un eveniment intim si cochet, o cina organizata impecabil de Vicki Nicola.

In link-ul de mai jos puteti citi textul scris chiar de Vicki, post event

http://vickipedia.ro/net-a-porter-dinner-in-bucharest/2014/05/29/

A fost prima cina de acest gen organizata in Romania pentru Net-A-Porter, inceputul unui proiect care observ (datorita lui Instagram mai ales) ca are loc worldwide si mi se pare o idee extraordinara.

De regula Net-A-Porter people isi aleg gazdele din randul designerilor si impreuna isi selecteaza invitatii din listele lor de cliente fidele, cliente care au depasit de ceva vreme relatia “order/card payment”, care au devenit un fel de “Net-A-Porter family members”, iar meniurile sunt pregatite cu meticulozitate de chefi faimosi.

In timpul acestor cine se schimba impresii, se creeaza conexiuni, pentru ca da, acest gen de socializare este o intoarcere in vremurile “bune”, cand s-au nascut gazdele legendare.

Pentru ca de la o vreme imi place sa scriu mai putin si sa ma exprim prin momentele suprinse cu IPhone-ul (si nu ma iau in serios la capitolul fotografii), iata momentele mele preferate ale serii de joi, 22 mai 2014.

 

Un august minunat va doresc si numai ganduri bune.

#netaporterbucharestdinner

 

Surse de inspiratie foto: arhiva foarte personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here