Premiantii mei de la Anthony Frost

p>

Si a fost cea de a doua editie a Galei Industriei de carte din Romania, “Bun de tipar”. Si prietenii mei de la Libraria engleza Anthony Frost au castigat premiul cel mare la categoria “Cea mai buna librarie”. Am aflat asha, intr-o doara, de la Vlad Niculescu, de planton de fiecare data mai ceva ca un soldat din garda Reginei Angliei, atunci cand l-am sunat ca sa mai comand o serie de carti si albume pentru The Place Concept Store. Apoi am aflat de la Cristina Bazavan (http://bazavan.ro) ca a fost zana cea buna, “nasha” acestui premiu bine meritat.

cialis tablets foreign

Ii felicit asadar inca o data pe Cristina Nicolaescu, pe Vlad si pe intreaga lor echipa de oameni pasionati de carte, care ma intampina de fiecare data cu zambete largi si cu care am unele dintre cele mai interesante discutii.

La multe premii si la multe carti la fel de bune!

Aici gasiti toti premiantii:

http://www.galabundetipar.ro

surse de inspiratie: https://www.facebook.com/anthonyfrost.ro?fref=ts

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here