Povestea mea cu #MasterCard

Am facut cunostinta cu lumea bancilor in iulie 1989, atunci cand am emigrat in Israel cu mama, foxterrierul Harry si pisicile Suzy, Dixy si Figaro.

efectos xenica

Inca din prima saptamana, cand abia stiam sa spunem „Shalom” am fost sfatuite calduros sa ne deschidem un cont si am primit si cate un card, desigur. Si acum imi amintesc ca eu am primit cadou la deschiderea contului un walkman cu o caseta cu Joe Cocker.

Anii au trecut de atunci si am intrat in iuresul lumii cardurilor, pe care le tin in portofel, asortate dupa culori.

De curand mi-am facut un upgrade MasterCard Gold si o sa va spun si de ce: In primul rand mi-a placut mereu sloganul MasterCard. Sa nu mai vorbesc despre spoturile si ad-urile destepte, dintre care am ales pentru albumul meu de placeri aceste trei capodopere ce poarta semnatura Ogilvy Belgia pentru FNAC, respectiv Ronnberg McCann Suedia in anul 2000 si cele doua afise din 1983 care se vand pe ebay. Mama are MasterCard de cativa ani si foloseste fiecare oferta de cate ori primeste info pe email sau SMS sau catalogul prin posta. Daca mama isi cumpara creme exorbitante, merge la sesiuni de masaj si spectacole de opera cu reduceri consistente, am zis sa incerc si eu sa aplic aceasta formula si in Bucuresti.

Ca un mic istoric, MasterCard isi are originile in California, cand, in 1966, cateva banci au creat „master Change: The Interbank Card”. In 1968, anul in care se logodeau parintii mei, cardul a intrat si pe piata europeana, iar in 1979 (cand eu eram in clasa I), a capatat numele de MasterCard.

Cand m-am dus la banca sa solicit un MasterCard, am cerut unul de debit. Asa dormim linistiti si eu, si directorul bancii. Citisem pe blogul Cristinei Bazavan, anul trecut, despre MasterCard Elite, cu o lista interesanta de magazine, SPA-uri, sali de sport, delicaterii sau hobby delights care ofera reduceri interesante posesorilor acestor carduri.

Si pentru ca am fost cuminte, cei de la MasterCard ne-au propus, mie si prietenei mele Cristina Bazavan, sa incercam cateva experiente nepretuite cu MasterCard, in cateva locatii din Bucuresti afiliate programului si sa le povestim apoi.

Cred ca le-a spus Cristina ca imi place sa „calc” cardul destul de des, asa ca incepand de maine, timp de o luna, voi face cumparaturi „cumpatate” dar in acelasi timp extrem de placute.

Sa mergem la shopping, asadar!

Surse de inspiratie: http://www.adverbox.com, http://www.coloribus.com, http://www.ebay.com.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here