READING

Povestea mea cu lenjeria. Capitolul II

Povestea mea cu lenjeria. Capitolul II

Unul dintre motivele pentru care imi doream sa cresc mare atunci cand eram pustoaica a fost ca sa port sutien. O urmaream fascinata pe mama cum se plimba prin casa, in diminetile de weekend, in camasi de noapte cu capoatele aferente, din matase sau dintr-un material usor supraelastic (ce se gasea in comertul comunist al anilor ’80). Nici nu mai conta materialul din care erau confectionate, pe mama aratau senzational. Tin minte ca avea un set rosu-coraille, unul ivoire si unul bleumarin. Desigur ca nu lipseau furourile nude, negre si era si unul gri perle. Primul sutien pe care mi l-a cumparat mama era negru, nu-mi mai amintesc firma, dar se intampla prin clasa a IX-a.

Apoi a urmat emigrarea, cand intram in clasa a XI-a, in vara lui ’89. La mall-ul din Kiryat Bialik, Israel am gasit adevarate comori si mama mi-a cumparat seturi intregi de lenjerie.

Cu brandul I.D. Sarrieri am facut cunostinta inca de la inceputul lansarii. Imi amintesc perfect un set din tulle negru pe care mi l-am cumparat cadou de ziua mea, cand am implinit 30 de ani.

Acum am norocul sa colaborez cu echipa Sarrieri deja de doi ani si asa am ocazia sa vad colectiile in avans si sa ma bucur alaturi de prietenele mele de conceptul de butic efemer, care se intampla de doua ori pe an, cu reduceri fantastice la colectiile de lenjerie, inclusiv pentru cele mai recente.

Maine, 26 si sambata, 27 octombrie se intampla o noua editie a buticului efemer Sarrieri si vor fi aduse toate colectiile, inclusiv cea din aceasta vara.

Ne vedem la Gaia Boutique Club, intre 12:00-21:00.

Pe foarte curand si va astept cu amintirile voastre din adolescenta si alte intamplari chic legate de lenjerie.

Surse foto: http://shop.sarrieri.com/

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here