Povestea mea cu H&M

Pentru ca astazi a fost lansata colectia Marni at H&M, voi scrie despre povestea mea cu acest brand devenit lovemark.

deschiderea magazinului Hennes in Stockholm, 1952

Prima data cand am intrat intr-un magazin H&M a fost in ianuarie 2003, la Viena. Apoi a urmat incursiunea pariziana din septembrie 2004 si ulterior, la fiecare iesire din Romania veneam pregatita cu o lista intreaga primita de la prieteni si colegi. Apogeul a fost la Porto, in toamna lui 2007, cand am petrecut doua ore intr-un magazin H&M extrem de chic, aflat intr-o cladire veche. Eram intr-un press trip cu Red Bull ( la Red Bull Air Race) si marketingul de pe atunci, John, ne-a asteptat cuminte pe mine si pe prietena mea Eli Ranetescu pana cand am iesit de acolo victorioase, cu jumatate din magazin in sacose.

Erling Persson ( in partea stanga), aproape de magazinul sau.

Nu pot decat sa-i multumesc domnului Erling Persson (21 ianuarie 1917 – 28 octombrie  2002), creatorul brandului de astazi Hennes & Mauritz, pentru acest concept ( inspirat de vizita sa in America, la finalul anilor ’40).

Iar aici sunt cateva dintre campaniile preferate:

un link cu filmul realizat de fotograful David La Chapelle, in anul 2005:http://adverts-advertisements.com/1042/david-la-chapelle-romeo-and-juliet-hm-advertisement/

filmul campaniei Stella McCartney pentru H&M, http://www.carla-maria.benefitcrisis.info/showvideo-7.php3

…si adorabilul film al campaniei Karl Lagerfeld.http://www.youtube.com/watch?v=VHECaB9mNtU

Cand s-a lansat colectia Sonia Rykiel pentru H&M, in iarna lui 2009, prietena mea Corina Esteller care locuieste in Paris ( ii puteti citi materialele pe blogul lui Molecule-F, http://molecule-f.com/blog/) s-a luptat eroic pentru a-mi cumpara cateva piese pe care le port si acum, printre care preferata mea este un capot roz fanat. Iar Cristina Bazavan mi-a adus tocmai din Los Angeles un set de lenjerie fetish, cadou de ziua mea.

Acum ma bucur de compania familiei H&M din Romania si ma simt ca acasa in showroom-ul H&M, unde Diana Tofan ma asteapta cu cafea si zambete;  la magazinul din Unirii il am pe dragul de Alex Talkovski, fostul meu coleg de la The Place; iar gazdele perfecte ale evenimetelor H&M sunt doamnele chic de la 2activePR, Corina Barladeanu&Team.

Bryan Ferry & Tara, fiul sau, in campania toamna/iarna, foarte ,,family”, care mi-a placut enorm.HoMe, sweet HoMe.

camasa galbena din campania Marni at H&M, martie 2012

Acum astept primavara ca sa port ultimele achizitii, un sort ciclamen din colectia women si o camasa galbena din colectia men Marni at H&M. Si imi place mult si spotul campaniei, regizat de Sofia Coppola, iar melodía aleasa ( Avalon a lui Bryan Ferry) se potriveste perfect.

http://www.hm.com/ro/marni#commercial/the_commercial

Imi place H&M, da.

Sursa: http://www.fundinguniverse.com, http://www.fashioninmyeyes.com

http://www.theluxechronicles.com, http://www.myretailmedia.co, http://www.foretagsamheten.se, http://about.hm.com

 

 

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here