READING

Patsy, Edina si Alexis Bittar sunt Absolutely Fabu...

Patsy, Edina si Alexis Bittar sunt Absolutely Fabulous

Imi place noua campanie a designerului de bijuterii Alexis Bittar. Acesta le-a ales pe fabuloasele absolute, Jennifer Saunders ( Edina) si Joanna Lumley ( Patsy) ca imagine a campaniei primavara-vara 2012.

Voi mai scrie aici despre cele doua ladies care aniverseaza anul acesta in luna noiembrie  20 de ani de la difuzarea primului episod din serialul britanic Absolutely Fabulous.

Cat despre Bittar, ( nascut in Brooklyn, in 25 august 1968), acesta a stiut inca de la varsta de 13 ani ca va crea bijuterii speciale. Parintii sai, profesori universitari si colectionari de arta l-au crescut pe acesta si pe fratele sau printre bijoux vechi care au si fost sursa de inspiratie pentru primele sale colectii.

Imi place ca Bittar nu alege modele tinere pentru campaniile sale. In 2010, imaginea colectiei a fost Joan Collins.

Si in 2011 a fost randul lui Lauren Hutton sa apara in campania de promovare a bijuteriilor Bittar. Iar una dintre liniile sale de bijuterii ii poarta numele lui Miss Havisham, excentrica doamna din cartea lui Dickens, Marile Sperante.

Bittar are o relatie de prietenie minunata cu marea doamna Iris Apfel, un fashion icon si unul dintre cele mai extraordinare personaje ale secolului 20.

Aici puteti viziona making of-ul campaniei Alexis Bittar cu Patsy si Edina, intr-o forma extraordinara.

http://www.alexisbittar.com/pages.php?pageid=19

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here