READING

Omar Albitar in lumea lui Isabel Allende

Omar Albitar in lumea lui Isabel Allende

Pentru aceasta seara va recomand o carte care este deja pe lista mea de lecturi in luna septembrie: “Casa spiritelor” a lui Isabel Allende, cu o coperta gandita de Omar Albitar.

Omar Albitar

Omar Albitar

Pentru cei care nu il cunosc pe Omar, pot sa va spun ca este unul dintre cei mai buni oameni pe care ii cunosc. Mereu glumeam cu el si ii spuneam ca daca as avea un fiu, as vrea sa ii semene. Si sper ca fiul meu, Avi, sa aiba aceeasi caldura si bunatate pe care le emana Omar, deja de vreo 17 ani de cand il cunosc.

Dupa ce veti citi raspunsurile lui Omar la chestionarul meu Book Cover Tee, va invit la o sedinta de cumparaturi pe site-ul sau, cu un label cu materiale si croiuri pe sufletul meu. So Few.

http://store.sofew.ro

https://www.facebook.com/sofewclothing

 

 

De ce tocmai cartea asta?

“Am citit Casa Spiritelor prima data in liceu, fiind lectura obligatorie din planul de invatamant. Nici o carte nu mi-a ramas atat de mult intiparita in suflet incat mi-a schimbat complet modul in care apreciam literatura, nefiind un mare cititor pana in acel moment.”

 

Top 3 carti preferate.

“The House of the Spirits, One Hundred Years of Solitude, Travelling with Djinns”

 

Ce personaj de carte iti place cel mai mult?

“TInTin si chiar nu glumesc. Mi se pare genul de personaj rar intalnit care lasa cititorul sa se bucure de spiritul aventurii dar fara sa domine povestea. In plus, calatoreste peste tot in lume. What’s not to love?”

 

Cu ce scriitor crezi ca semeni?

J”amal Mahjoub, un scriitor Sudanez/Britanic. In cartea sa, ‘Travelling with Djinns’, descrie complexitatea trairilor unei copilarii multi-culturale prin personajul principal, Yasin, intruchiparea autorului. In aventuriile lui Yasin ma regasesc si eu.”

 

Te rog sa le povestesti cititoarelor mele putin despre brandul So Few, lansat de tine in aceasta vara. Unde pot vedea si cumpara piesele tale minunate?

“Desi s-a lansat in aceasta vara, So Few este un proiect la care m-a gandesc de foarte mult timp iar dorinta s-a amplificat parcursul carierii mele in fashion retailing. Este un brand intim. Chiar si numele brandului este un acronim compus din initialele parintiilor si fratiilor mei; logo-ul l-am regasit  intr-unul din tablourile pictate de catre unchiul meu, mult timp dupa ce nu a mai fost printre noi. Este cumva si un tribut pentru toate femeile care m-au influentat dar si pentru cele care urmeaza sa ma inspire. Produsele se gasesc online pe www.sofew.ro si deocamdata la magazinul Misteriani, pe strada Cristian Tell 1-3 iar noutatiile sunt postate, bineinteles, pe pagina noastra de facebook.”

 

Esti unul dintre cei mai calini si mai senini oameni pe care ii cunosc. Cum reusesti?

“Caut sa ma inconjur de lucruri frumoase si sa fac bine cat pot eu, ori de cate ori pot. Imi asumi faptul ca poate suna a slogan electoral. Nu e floare la ureche dar cred ca primul pas este sa nu ne lasam foarte afectati de lucrurile negative. Sunt convins ca atragem ceea ce gandim; ganduri care se transform in sentimente si ulterior in stilul nostru de viata. Sunt norocos ca am prieteni minunati, o familie calda si mai nou o echipa valoroasa pe plan profesional.”

 

________________________________________________

 

Cele 22 de coperte purtabile intr-o editie de 100 de tricouri pot fi achizitionate de pe http://www.molecule-f.com sectiunea “KISS&TELL”/Vazut.Placut, de la Carturesti, Galateca si in curand si la Libraria de Carte Engleza Anthony Frost si The Place X.

Pretul unui tricou este de 180 de lei.

Profitul  din vanzarea tricourilor  va fi donat centrului de adoptii canine si feline “Iubirrre”, https://www.facebook.com/Iubirrre?fref=ts, un proiect http://red-panda.ro.

 

Le multumesc inca o data partenerilor mei, care au facut posibila o noua editie Book Cover Tee: Sephora Romania, Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs) si Philips.

Book Cover Tee 5 Tees au fost Ironed by Philips PerfectCare.

 

“Book Cover Tee” este cel mai iubit proiect. Este despre povestea  cartilor preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care sunt invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila, de doua ori pe an, vara si iarna.

 

Puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori si de mine pe http://placerileluinoe.ro.

 

Va invit sa urmariti filmul de making of realizat de catre Maria Cirstea in studioul lui Vali Barbulescu intr-o zi ploioasa de vineri, mai exact in 27 iunie, cu o mare parte dintre autori.

Multumesc PERIPATETIC pentru muzica de fundal.

https://www.youtube.com/watch?v=aDiYpPxTeNg&feature=youtu.be

 

 

hashtag: #bookcovertee5foriubirrre

 

Foto: Vali Barbulescu

Make up: Adina Vlad

 

Pe curand, cu o noua coperta si un nou autor drag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here