READING

O surpriza placuta si un proiect pe care il sustin

O surpriza placuta si un proiect pe care il sustin

In luna decembrie a anului 2010, la primul pop-up Molecule-F din fostul Embrio am probat o rochie care mi-a placut mult, creata de tanara designer Alina Ene.

rochia creatie Alina Ene

rochia creatie Alina Ene

In ianuarie 2011 am invitat-o pe Alina la premiera filmului “The Tourist”, cu Angelina Jolie si Johnny Depp, la Cinema Pro, unde Campari, brandul pe care il PR-izam la acea vreme, era partener la nivel international.

Si de atunci nu m-am mai intersectat cu Alina. Pana ieri, cand m-am trezit cu o surpriza aniversara pentru blogul meu, un desen pe care mi l-a facut Alina si mi l-a trimis pe email. Eu, imbracata in piesa cea mai draga din sifonier, kimono-ul cu o poveste de familie spectaculoasa.

Si asa am aflat despre proiectul Alinei, care si-a propus ca in acest an sa calatoreasca pe bicicleta pana in Indonezia. Va fi prima femeie din Romania care se lanseaza intr-o astfel de aventura pe bicicleta si daca se va intampla (si sper sa fie asa), va parcurge 7263 de km si in luna septembrie ar trebui sa ajunga la Yogyakarta, unde va incepe o bursa de studii a artizanatului indonezian.

Intreaga sa calatorie va fi documentata printr-un jurnal de ilustratii si sunt sigura ca va iesi ceva spectaculos.

O sustin pe Alina Ene si daca v-am starnit curiozitatea si dorinta de a va implica, aici gasiti mai multe detalii:  campania de crowdfunding pe Indiegogo.

Si ca sa aflati mai multe despre Alina, accesati link-urile de mai jos, va fi o plimbare de neuitat:

http://igg.me/at/artsywheels/x/6208679

blog: http://artsywheels.wordpress.com/

https://www.facebook.com/ArtsyWheels

http://www.indiegogo.com/projects/solo-cycling-through-europe-and-asia-an-untamed-female-s-journey

 

Hai, Alina, pimp your bike and ride!

 

surse de inspiratie foto: http://artsywheels.wordpress.com, http://skirtbike.ro

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here