READING

Mult prosecco pentru Joan Rivers

Mult prosecco pentru Joan Rivers

p>

Joan Rivers (nascuta Joan Alexandra Molinsky) implineste astazi frumoasa varsta de 80 de ani.

clomid citrate

Urmaresc destul de des show-l sau, “Fashion Police” de pe E! Entertainment si mai nou, varianta romaneasca de pe Antena 2, cu Oana Mares si Ovidiu Buta.

Rivers este o New-Yorkeza veritabila, nascuta intr-o familie de evrei intelectuali cu origini rusesti. A fost una dintre primele comediene de stand up, cu un simt al umorului si autocritic extraordinare. Intr-un documentar de pe E! am aflat si despre cateva momente grele din viata sa (pierderea mamei, cand cele doua erau certate, sinuciderea sotului sau, Edgar Rosenberg, tatal unicei sale fiice, Melissa Rivers). Dar Joan Rivers a trecut peste toate si va ramane in istorie drept unul dintre cele mai carismatice personaje din istoria “masinii de visuri”.

Joan si Melissa Rivers

Joan si Melissa Rivers

Am aflat de curand ca in primii ani de dupa terminarea facultatii, Rivers a lucrat ca ghid la Rockefeller Center, a trecut putin si printr-o agentie de publicitate, iar abia apoi a intrat in show biz.

Daca aveti chef, faceti o vizita site-ului sau si intrati si pe pagina sa de Facebook, este foarte activa.

https://www.facebook.com/joanrivers, http://www.joan.co

Astazi o voi sarbatori pe Joan Rivers cu prosecco si cu un maraton Fashion Police.

Joan Rivers si cateii sai iubiti

Joan Rivers si cateii sai iubiti

surse de inspiratie: http://www.victorialoustalot.com, http://www.gemm.com, http://goldderby.latimes.com, http://www.guardian.co.uk, http://jewelrygal.com, http://www.momentumwomen.com, Wikipedia

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here