READING

Martisoare speciale

Martisoare speciale


Am descoperit martisoarele atunci cand eram mica si mama venea acasa cu sacose intregi de miniaturi legate cu snurul rosu, primite in dar de la elevi. Imi placea sa le insir pe toate pe biroul din camera mea si inventam povesti cu catei si elefanti din sticla, cupluri de taranci & tarani, libelule si cosari.
Anul acesta am primit cateva martisoare deosebite si ma

grabesc sa scriu aici despre ele.

Prima data a venit setul de birou cu logo-ul Placerile lui Noe imprimat – cartoline & plicuri. Un dar de la Ioana Dumitrescu de la www.109.ro, manufacturat in laboratorul creativ al BBDO Group Romania (dupa ideea originala a Adei Teslaru).
Apoi am primit un alt martisor creativ de la BBDO Group, un set de post-it-uri in forma de

ceas, cu urarea “La multi ani! A venit primavara!”. Vor fi marcatoarele perfecte pentru revistele de martie, pe care le citesc chiar acum.
Inchei cu un alt martisor deosebit, primit in dar de la Atelier Anda Roman, o floare traforata si vopsita in cele mai frumoase culori.

Le multumesc tuturor pentru cadouri si ideile frumoase. O primavara martisoreasca va doresc tuturor!


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here