READING

Furla. Another Italian beautiful story

Furla. Another Italian beautiful story

deschidere mare

Incep cu o veste fantastica: Magazinul Furla din Calea Victoriei 112 va asteapta si astazi cu reduceri de pana la 30% la gentile din colectia de toamna 2014.

Si acum, daca mai aveti rabdare sa cititi povestea Furla si misiunea acestui brand italian care imi place, iata, mai jos, povestea pe scurt:

Furla premio, deschidere 2

S-a intamplat in anul 1927, in orasul Bologna. Margherita si Aldo Furlanetto s-au lansat intr-o aventura frumoasa in lumea accesoriilor, iar posetele lor le-au cucerit in scurt timp pe italiencele interbelice.

In 1955, The Furlanettos si-au deschis primul butic Furla pe Via Ugo Bassi, in centrul orasului iar modelele create de cei doi au inceput sa ocupe incet-incet sifonierele fashionistelor cochete.

Perioada hippy a fost marcata de mostenirea celor patru copii Furlanetto, Giovanna, Carlo si Paolo Furlanetto, si tot atunci au aparut si primele modele cu logo-ul Furla pe care il cunoastem noi. Posetele Furla au ocupat Roma, Parisul iar in anii ’80 au cucerit si America, odata cu deschiderea primului butic, in Madison Avenue. In prezent sunt 320 de buticuri Furla in lume, printre care si cel din Bucuresti.

De ce imi place Furla? Pentru modelele posetelor, mai ales cele cu o linie usor retro, dar acel retro care se potriveste atat cu tinutele mele elegante, cat si cu cele sporty.

Imi mai place si tot ce face Furla pentru tinerii designeri, odata cu lansarea, in 2008, a Furla Foundation, o initiativa ce ii apartine Giovannei Furlanetto.

Si sa nu uit sa mentionez aici Furla Art Award, eveniment ce are loc anual, lansat in anul 2000. Sunt premiati cei mai buni din fotografie, video, instalatie, pictura si sculptura.

Cat despre inovatie, cred ca modelul Candy Bag, lansat in 2011 va fi un hit ce va ramane in topuri multa vreme de acum inainte.

Va invit la o plimbare virtuala pe pagina de Facebook si pe site-ul oficial Furla si neaparat sa mergeti in buticul Furla din Calea Victoriei 112.

https://www.facebook.com/Furla

http://us.furla.com

 

Fondazione FurlaFurla premio

Eu nu ma mai satur de Furla Cortina a mea. #TheFurlabagisoutonthestreets #outofthe bag #Victoriei112 #FurlaITbag

 

Surse de inspiratie foto: http://us.furla.com

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

  1. Dianet

    18 November

    foarte faine gentile furla, am doua din niste colectii mai vechi, nu le-as da pentru nimic in lume. s-au pastrat bine, una e geanta de mana, pentru perioada verii, o port de 4 ani si e ca noua…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here