Evian, perfecta in calatorii

Sunt adepta consumului de branduri locale si cand sunt in Romania, in 90% din cazuri beau apa Dorna sau Borsec. Dar atunci cand imi este foarte sete si nu gasesc aceste branduri in acel moment, aleg Evian. Atunci cand calatoresc intr-o tara straina sau merg in vizita la cealalalta casa a mea (cea a parintilor) consum branduri locale de apa, dar atunci cand sunt intr-un restaurant si am de ales intre mai multe branduri straine, prima alegere este Evian. Ca un facut, de cate ori ma aflu intr-un aeroport, prima alegere este tot Evian.

carte postala veche Evian

Asa ca zilele trecute am navigat putin pe google si am gasit niste imagini minunate cu Evian, mai vechi sau din ultimele campanii. Daca intrati pe site-ul oficial Evian sau pe wikipedia o sa gasiti info despre istoria acestui brand de apa minerala care a pus accent inca de la inceput pe sanatate si puritate. S-a intamplat ca in anul 1789 Marchizul Lessert sa descopere proprietatile miraculoase Evian. In 1824 baile Evian erau foarte la moda printre doamnele care isi doreau, la fel ca si noi, sa arate cat mai bine si in forma. Prima sticla de apa Evian a fost imbuteliata in anul 1878 si de atunci a devenit un darling brand, cu campanii simpatice devenite fashionabile in ultimii ani. Am acasa aproape toate sticlele create de designeri pentru Evian, de la prima colaborare cu Christian Lacroix, in anul 2007, cea cu Jean Paul Gaultier in 2008, cu Paul Smith in 2009 si lista continua.

Brumizatorul Evian este unul dintre preferatele mele. Acesta a fost lansat in anul 1962, o idee excelenta, pentru ca este minunat in zilele toride de vara.

Am citit de curand ca Evian a fost mentionata in cartea “Crima din Orient Express” a Agathei Christie, recunosc ca nu-mi mai aminteam.

Un ad Evian care imi place mult, creat special pentru Turneul Wimbledon din 2009.

Mi-a mai placut mult campania de anul trecut, cu tricourile cu bebelusi. Foarte chic. Live young este un slogan care imi place mult.

David La Chapelle pentru Evian, o campanie foarte sexy si colorata

Astazi o sa beau Evian, fac o mica pauza vinovata de locovorism.

http://globalwaternews.com, luciebartlett.wordpress.com, http://corkap.wordpress.com, http://www.adverbox.com, http://theinspirationroom.com, http://www.posterclassics.com,

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here