READING

Dupa Noaptea Alba a Galeriilor, o noua intalnire n...

Dupa Noaptea Alba a Galeriilor, o noua intalnire nepretuita

Pentru mine a fost o seara alba, pentru ca am ajuns la o singura galerie – Fischer & Milenkovici, dar m-am delectat live cu poze urcate pe Instagram de prietenii mei care au circulat toata seara & noaptea si m-am bucurat imens sa vad cata lume s-a mobilizat anul acesta pentru a se imbata cu arta.

Ce s-a intamplat la galeria mea preferata de arta din Bucuresti? Minunata Irina Milenkovici i-a organizat  prietenei mele dragi Orly Yanay o expozitie cu lucrari proaspete si lucrari aflate in colectii private.

Daca vreti sa stiti cine este Orly, puteti sa cititi aici cum ne-am cunoscut, acum aproape 20 de ani. http://placerileluinoe.ro/cum-am-cunoscut-o-pe-orly-yanay/

Orly este o prietena minunata si poate ca ma repet, dar este unul dintre acei oameni formidabili, are un mare talent de a o lua de la capat si de a-si exprima trairile prin pictura. De la colajele amuzante pe care le facea in primavara lui 1995 si pana la Aikido, de la amenajarea unui apartament-cuib (singura) si pana la cresterea unui baiat care acum are 25 de ani, de la un job masculin si pana la pictura din hobby pe care a inceput-o in 2008 si succesul pe care il are acum.

Ce puteam sa ii cumpar cadou lui Orly cea draga? O camasa de la Bigotti, pe care sa o accesorizeze cu uniforma de la job, perfect asortata la zambetul sau larg.

Aici este site-ul sau pe care va invit sa il vizitati, este in ton cu Campionatul Mondial de Fotbal.

 

http://orlyyanay.com

 

 

Posesorii / posesoarele unui MasterCard Premium – Gold, Platinum, World sau World Elite beneficiaza in magazinele Bigotti de o reducere de 10%.

Aici este si site-ul Bigotti, care arata foarte bine, bravo! http://www.bigotti.ro

 

Eu am fost in magazinul din Baneasa Shopping City si pot sa va spun ca personalul de acolo a primit de la mine nota 10+

 

Pe curand, cu ultima mea intalnire nepretuita din aceasta serie: cu Cristina Bazavan. Detalii in curand.

 

Surse de inspiratie foto: arhiva peronala, http://www.bigotti.ro

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here