Dragoste prin curier

Pe Loredana Munteanu de la www.livrezdragoste.artanumusca.ro o cunosc de pe Instagram. Posteaza imagini culturale care ma incanta de fiecare data. Si iata ca Loredana, Cristina Dobrescu & echipa au lansat de curand un proiect care m-a cucerit din prima: “Livrez dragoste”, un serviciu unic in acest moment care functioneaza in felul urmator:

Se accesează website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secţiunea “Scrisoarea ta” si se completeaza formularul existent. Expeditorul ataseaza apoi randurile pentru destinatar, dupa care are optiunea sa aleaga o surpriza din partea partenerilor proiectului (Fa Romania si Editura Litera).

Echipa se ocupa de scris cu stiloul pe hartie reciclata, iar livrarea  scrisorii se face pe bicicleta, doar in Bucuresti, cu ajutorul celor de la Sinapseria.

Aici gasiti si filmul proiectului:

http://youtu.be/Rz1HijxR0D8

Iar aici sunt site-ul si pagina de Facebook, pe care va invit sa le vizitati des, sunt adictive.

http://www.artanumusca.ro/

www.facebook.com/artanumusca

 

Imi place mult.

 

Surse de inspiratie foto: www.livrezdragoste.artanumusca.ro

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here