Dorna animal print

Probabil ca ati vizionat deja noul spot Dorna, cu sloganul „Natura esti tu”, lansat de curand de Coca-Cola Romania, o campanie a agentiei casei, McCann. Mi-au placut mereu spoturile Dorna, de-a dreptul spectaculoase, cu coloane sonore alease atat de bine, incat intram pe youtube ca sa ascult melodiile pe repeat.

Saptamana trecuta am fost invitata

de prietenul Mihai Ursa la lansarea campaniei  de anul acesta, campanie “care invita consumatorii sa isi descopere instinctele care ii definesc: forta, rezistenta, ambitia si pasiunea, nevoia de a oferi protectie sau capacitatea de adaptare”.

Dupa eveniment am vazut si spotul, care mi-a placut mult.

http://www.youtube.com/watch?v=vT-1jCaoxvk

Ce mi-ar placea sa se intample mai departe cu aceasta campanie, derivata in activitati (re)creative de PR & BTL: as scoate o editie limitata de sticle de apa Dorna cu animal print, pe care le-as vinde in concept stores, in delicaterii si in atelierele designerilor romani, atat de talentati. M-as gandi, poate Campania urmatore, si la o sticla cu motive traditionale romanesti (covorash colorat, oltenesc sau ardelenesc). As dona 1% din castiguri unor gradini zoologice din Romania, pentru ingrijirea animalelor bolnave si as mai dona 1% pentru campania WWF Romania “Adopta un urs” (ca doar vorbim despre ursul din Carpati), detalii aici: http://www.adoptaunurs.ro

Ce ziceti, dragi comunicatori – maketeri si advertiseri?

Pana atunci voi continua sa beau Dorna, pentru ca sunt destul de locovora si in plus, este apa mea preferata.

surse de inspiratie: McCann Romania, http://www.iqads.ro, http://www.adoptaunurs.ro

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here