READING

David Beckham, acum si pentru little boys

David Beckham, acum si pentru little boys

Vestea colectiei de primavara Bodywear H&M creata de David Beckham a ajuns la mine cu mare, mare bucurie. Campania  va fi lansată worldwide în data de 2 februarie 2014, in timpul finalei Super Bowl. Sunt doua filme publicitare cu Mr. Beckham, ambele regizate de Nicolas Winding Refn, iar publicul poate vota filmul preferat aici hm.com.

Votarea a inceput deja pe 27 ianuarie, dar ce e cel mai important, colectia a intrat deja in magazine de ieri (si da, se gaseste si in Romania) iar marea noutate este ca au fost create cateva piese si pentru copii. Asa ca, mamelor de baieti, maine si in weekend aveti ce sa faceti, mergeti la cumparaturi la H&M.

Eu abia astept sa imi cumpar pantalonii de trening si bluza din imaginile de mai jos, numai bune de purtat afara, cu Moon Boots si haina de blana artificiala.

Surse de inspiratie foto: http://www.hm.com/ro/david-beckham-spring#inspiration, H&M Romania

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here