READING

Cumparaturi perfecte la Tommy Hilfiger cu #MasterC...

Cumparaturi perfecte la Tommy Hilfiger cu #MasterCardElite

p>

paxil generics

Acum cateva saptamani am fost la Baneasa Shopping City, o dimineata de cumparaturi petrecuta impreuna cu Cristina Bazavan. Amandoua aveam pe lista magazinul Tommy Hilfiger de la etaj si amandoua ne-am cumparat cate o camasa care ne-a atras privirile din prima.

Cristina a scris deja, aici, http://bazavan.ro/2013/05/tommy-hilfiger-cum-e-sa-ai-noroc-cit-cuprinde-mastercardelite/

Iar astazi este randul meu sa va arat camasa achizitionata, din colectia Kenya, cu imprimeu cu camile. Va fi una dintre piesele verii mele, pe care o voi asorta cu short-uri din jeans si flip-flops.

Pentru ca mascota Tommy Hilfiger este simpaticul basset hound Morgan, l-am fotografiat pe Shlomo, soricarul meu (la fel de adorabil), care m-a intampinat curios si s-a asezat langa sacosa de cumparaturi.

A fost unul dintre magazinele in care ne-am simtit rasfatate de tot personalul. Da, recunosc, imi place sa zambesc si sa primesc acelasi “tratament”.

Posesoarele de carduri MasterCard premium si corporate sunt rasplatite la Tommy Hilfiger Baneasa, prin programul MasterCard Elite, cu o reducere mai mare ca de obicei, de 20%, in fiecare zi de joi, pana in data de 15 iunie 2013.  Asa ca, daca aveti un MasterCard Gold, Platinum, World sau World Elite si platiti cu el, reducerea vine automat. In restul anului, discount-ul este de 5%.

Aici gasiti si programul magazinului, http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/magazine/item/67-tommy-hilfiger

Si pentru ca maine este vineri, 7 iunie, va anunt evenimentul The One Shopping Night care se va desfasura in toate magazinele din Dorobanti, unde posesoarele unuia dintre cardurile de mai sus vor beneficia de o reducere suplimentara (in magazinele partenere), in afara discountului de 30%. Suna minunat! Aici gasiti mai multe detalii:

http://www.one.ro.

Noi ne revedem in curand, cu noi povesti de mystery shopping si alte rasfaturi cu #MasterCardElite.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here