READING

Cumparaturi de sezon cu #MasterCardElite

Cumparaturi de sezon cu #MasterCardElite

clomid and antibiotics

Ieri am mers la cumparaturi cu Cristina Bazavan (http://bazavan.ro) la Baneasa Shopping City. Mystery shopping inceput la ora 12:00, cu prima oprire la magazinul Collective. Stiam clar ce doream sa imi cumpar: o pereche de flip-flops Havaianas (brandul meu preferat), dar elanul meu a fost taiat (doar putin) cand am aflat ca nu au primit inca marfa.

M-am orientat repede catre modelele Pepe Jeans London si am optat pentru o pereche de un galben solar. Spre norocul meu, am gasit si numarul potrivit, asa ca vara mea va fi galbena si plina de optimism.

Posesoarele de carduri MasterCard premium si corporate sunt rasplatite la Collective, prin programul MasterCard Elite, cu o reducere de 10%.  Cu alte cuvinte, daca aveti un MasterCard Gold, Platinum, World sau World Elite si platiti cu el, reducerea vine de la sine.

Echipa Collective stie despre aceasta reducere, dar este bine sa mentionati, cand ajungeti la casa si aveti un astfel de card, ca stiti ca veti beneficia de aceasta facilitate.

In timp ce Cristina a probat o palarie si flip flopsii mei erau impachetati, am facut o mica plimbare prin magazin si am descoperit si niste modele noi Coverse, in nuante fondante de galben pai si verde menta, asa ca cel mai probabil ca voi reveni aici, cat de curand.

Dupa Collective am urcat la etaj, la magazinul Tommy Hilfiger, dar o las pe Cristina sa povesteasca acest capitol, pentru ca ea si-a gasit aici ceva foarte cool.

Iar noi ne revedem chiar in acest weekend, tot aici, cu noi povesti de mystery shopping cu #MasterCardElite. Pot sa va spun doar ca maine mergem la OKSANA, ca sa ne facem impletituri pentru petrecerea aniversara The One.

surse de inspiratie: arhiva mea foarte personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here