READING

Cum l-am cunoscut pe Radu Florescu

Cum l-am cunoscut pe Radu Florescu

Cand spui Saatchi, automat iti vine in gand Radu. Am lucrat la Saatchi & Saatchi in perioada 2003-2006, dar pe Radu l-am cunoscut cu vreo doi inainte, in niste imprejurari demne de filmele cu Jack Lemmon sau Stan & Bran. Eram la fosta sala de fitness Sidney ( de pe 1 Mai), la lectia de abdomene si Radu era undeva in spatele meu, executand constiincios exercitiile. Nu stiu cum am reusit, dar l-am lovit cu toata forta piciorului meu drept in fata, in ritmul house care facea sala sa duduie. Mi-am cerut scuze, evident, iar Radu a ras cu pofta si a spus doar ,,It’s OK, nothing happened’’, desi mai avea putin si plangea de durere. Spre finalul lectiei avea jumatate de fata rosie si destul de inflamata.

 

La interviul pentru job ( facilitat de Cristina Oanta, trebuie sa mentionez asta si voi povesti alta data cum am cunoscut-o pe Cristina) i-am amintit lui Radu despre ,,intamplarea sportiva” si a fost un moment foarte amuzant. Apoi am luat interviul, am lucrat aici din 3 martie 2003 si pana in 1 martie 2006 iar la plecare am avut parte de o petrecere surpriza organizata de Radu pe care nu o sa o uit vreodata. Si acum am pastrat legatura si de fiecare data este o placere sa ma intalnesc cu el, pe la evenimente mondene sau la deja faimoasele barbecue parties pe care le organizeaza la el acasa ( pregateste niste burgeri nemaipomeniti) si la care isi invita fostii si actualii colegi.

Radu Florescu nu mai are nevoie de vreo prezentare, dar, pentru orice eventualitate, mentionez ca este boss-ul si imaginea Saatchi & Saatchi Romania.

Sursa foto: revista Tabu; un pictorial cu publicitarii romani ,,veterani” si Campari & Maker’s Mark, un proiect ,,Mad Men de Romania” foarte drag mie.

poza din perioada mea satena-roscata si cu breton de la  Saatchi & Saatchi. Sunt fotografiata langa celebrul wall de la PR, unde lipeam poze cu toti colegii ( era chiar in spatele desk-ului meu). Era amuzant sa vezi fosti colegi, deveniti clienti ai agentiei, care veneau acolo si se regaseau in fotografii vechi de cativa ani. Sper ca aceasta traditie sa continue si acum.


RELATED POST

  1. ahahahahaha… Radu cu tigara in mana …bunica avea o vorba: 'arata ca fluturele cu paiul in fund' 🙂 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here