Cum am cunoscut-o pe Oana Cuzino

Oana Cuzino este una dintre cele mai caline persoane pe care le-am intalnit pana acum. Am cunoscut-o pe Oana in primavara anului 2000. La acea vreme lucram aproape full time la sectia consulara a Ambasadei Israel si cetatenii romani aveau nevoie de viza (care s-a scos, din fericire, prin 2009 daca nu ma insel). Desi era deja vedeta, Oana s-a asezat cuminte la coada impreuna cu tatal ei si a asteptat sa ii vina randul, chiar daca am insistat sa intre in salonul de protocol de care beneficiau oaspetii ambasadei. Oana era la fel de zambitoare ca si acum si am reusit sa o conving in cele din urma sa trimita pe cineva dupa pasapoarte, in aceeasi dupa amiaza.

Oana intr-un pictorial in revista The One, decembrie 2010

De atunci am tinut legatura, mai ales ca dupa ce mi s-a terminat contractul cu ambasada am plecat in publicitate si apoi in presa. Oana a venit la aproape toate evenimentele mele, de-a lungul timpului. A fost o vreme in care eram amandoua mai putin ocupate si obisnuiam sa ne vedem la cafea, in weekenduri.

Astazi o aniversez pe Oana si ii doresc sa nu se schimbe niciodata, sa ramana la fel de buna si de frumoasa si sa emane aceeasi energie pozitiva.

In Tabu, “Cina cea de taina”, decembrie 2009, un pictorial semnat de Cosmin Gogu, cu stylingul Laurei Cirnici si Rovena Andrei, coordonator productie Cristian Petrescu, un shooting controversat cu multe vedete la care a contribuit toata redactia revistei. Prin 2004 (eram la Saatchi & Saatchi) i-am sugerat Catincai Roman, la acea vreme redactor sef la revista Tabu, sa faca un pictorial “Doctor Quinn” cu Oana Cuzino, pentru ca seamana foarte bine cu Jane Seymour. Si s-a intamplat, imi amintesc ca in pictorial a aparut si Vali Crisbasan (care a fost art directorul revistei pana in martie 2008). Nu mai am revista, din pacate si nici nu am gasit imagini pe google.

Site-ul Oanei / “Ce se intampla, doctore?”http://oanacuzino.csid.ro/, http://www.mediashow.ro, http://www.rimel.ro,

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here