READING

Cum am cunoscut-o pe Liliana Olescu

Cum am cunoscut-o pe Liliana Olescu

Pentru ca astazi este ziua Lilianei Olescu de la http://lilik.ro, voi scrie cateva randuri despre cum ne-am cunoscut.

Poate ca generic viagra pills suna ca un cliseu, dar am facut cunostinta la o sedinta de redactie Tabu, in mansarda cea fermecatoare din Regina Elisabeta, in luna februarie a anului 2006. Lili era pe atunci beauty editorul revistei si m-a frapat felul direct in care vorbea cu toata lumea si atitudinea sa de “Mama Leone”.

Mereu am citit cu mare placere materialele sale de beauty, fara expresii standard si elogii neintemeiate la adresa produselor respective. Lili scrie pe bune si foarte personal, ceea ce imi place la nebunie.

De cativa ani Lili Olescu s-a mutat in online, iar http://lilik.ro este o adevarata incantare. Iar din toamna, in caz ca aveti copii, pregatiti-va pentru cursurile de yoga pentru kids, pentru ca Lili si-a luat atestatul si acum definitiveaza clasele.

Draga Lili, sa ramai asa cum esti, cu povestile tale de beauty presarate cu intamplari familiale despre fiica ta cea minunata, catelul si pisica si gradina ta cea linistita.

Acum fug sa citesc ce ai mai scris pe blogul tau frumos premiat la Digital Divas!

Surse de inspiratie: http://lilik.ro, Cristian Crisbasan

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here