Cristiano Ronaldo la Superjeans

Dragelor si mai ales dragilor, in caz ca nu ati aflat inca, magazinul online SUPERJEANS, care are si un ofline concept store in Calea Victoriei nr 25 a lansat acum cateva zile colectia de lenjerie a  lui  Cristiano Ronaldo in colaborare cu designerul american Richard Chai.

CR7 Cristiano Ronaldo este rezultatul parteneriatului cu grupul danez JBS, care un pedigree de 70 de ani in domeniul lenjeriei de corp de lux. Iar CR7 Cristiano Ronaldo marcheaza primul gol al lui Ronaldo in designul vestimentar.

Richard Chai traieste la New York, este castigatorul CDFA Award si a colaborat in trecut cu Donna Karan si cu Marc Jacobs.

CR7 are patru linii: Basic, Fashion, Luxury si Boys. Pot sa va spun ca am vizionat toate modelele si sunt foarte cool. Iar daca aveti copii de 4 ani +, vor fi foarte incantati sa poarte lenjeria si sosetele create de unul dintre fotbalistii momentului.

Colectia CR7 Cristiano Ronaldo se gaseste in exclusivitate in pop-up-ul SUPERJEANS din Calea Victoriei 25 pana in data de 14 mai si pe site-ul http://superjeans.ro.

Aici este si pagina de Facebook, https://www.facebook.com/cr7underwearofficial.
Imaginile oficiale ale campaniei CR7, avandu-l ca model pe Cristiano Ronaldo au fost realizate de Giampaolo Sgura.

 

Aici sunt doua filme ale campaniei, enjoy:

https://www.youtube.com/watch?v=RKkR-fnZNYA

https://www.youtube.com/watch?v=YhNj8K5AunY

Cat despre eveniment, a fost din seria acelor happenings excelent legate, cap-coada: de la gazonul din interiorul magazinului si pana la set-up, oameni frumosi, Teo Teican (SUPERJEANS) si Mihai Ursa minunati.


Cat despre prajitura cu glazura CR7 de la Privileg Catering – este cel mai bun desert savurat in ultima jumatate de an, si credeti-ma ca sunt foarte pretentioasa la acest capitol hipocaloric. Acum incerc sa o conving pe Anca Mitu sa il omologheze la Reader’s Cafe.

 

Surse de inspiratie foto: SUPERJEANS, Mihai Ursa, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here