Clujul meu de Gala. Prima parte

Anca Belbe, rochia

Anca Belbe, rochia

In urma cu o saptamana, mai exact pe 28 iunie am plecat la Cluj cu trenul (da, suna ca un slagar), la invitatia dragului Lucian Broscatean, in calitate de spectator al Galei talentatilor absolventi de la Universitatea de Arta si Design Cluj.

Higher dosage seems to be more effective. Online canadian pharmacy. For a man with ED, a harder erection can lead to a more satisfying sexual experience. When it comes to hardness, this can help.

Pentru mine a fost a doua participare si stiam ca trebuie sa ma astept la ceva grozav, dupa tot ce am vazut anul trecut.

Pentru ca prietenii mei din presa de specialitate au acoperit deja best-of-urile acestui eveniment (vezi link-urile de mai jos), eu va voi prezenta “Clujul meu de Gala” cu tot ce mi-a placut, in cateva imagini surprinse cu telefonul.

http://www.andreearaicu.ro/club/evenimente/gala-uad-fashion-design-2013

http://mauricemunteanu.tumblr.com/post/54421781304/gala-uad-fresh-photos-to-go

http://www.andreearaicu.ro/moda/tendinte-de-moda/tineri-designeri-anca-belbe-colectia-insectar

In ordinea preferintelor mele (care observ ca s-au potrivit cu cele ale specialistilor), va prezint:

Anca Belbe, final prezentare

Anca Belbe, final prezentare

Anca Belbe, cu o colectie inspirata de filmul “Colectionarul” ecranizat dupa romanul omonim al lui John Fowles. Abia astept sa achizitionez una dintre jachetele vopsite manual de Anca in Atelierul UAD!

Ancuta Sarca, Gala UAD 29 iunie 2013

Ancuta Sarca, Gala UAD 29 iunie 2013

 

Ancuta Sarca, cu colectia “Ghetto Superstar”, atat de colorata si de wow! M-am bucurat mult ca Ancuta a fost revelatia tuturor si a primit si un premiu extraordinar, din partea http://www.andreearaicu.ro, pentru care va crea o colectie de tricouri.

Ana Maria Gal, final de prezentare

Ana Maria Gal, final de prezentare

 

Ana-Maria Gal, cu colectia “Meltin’ Pot”, reinterpretarea unor motive traditionale din diverse zone ale Romaniei. Stylingul mi-a placut mult si as purta aproape toate piesele.

Alina Morar, backstage Gala UAD, 29 iunie 2013

Alina Morar, backstage Gala UAD, 29 iunie 2013

 

Alina Morar, cu colectia “Cu cheia de gat”, o uniforma scolara ideala pe care, daca as avea un copil adolescent acum, l-as imbraca cu toate piesele. O parte din piesele sale vor fi vandute in curand intr-un concept store din Bucuresti, iar Adina Necula a facut deja selectia.

Catalin Valean in backstage

Catalin Valean in backstage

 

Catalin Valean, cu “Ecce Homo”. Paltoanele sunt un vis.

Alina si Catalin au fost premiati de echipa Henkel Romania (Lavinia Toma si Bianca Alexandrescu, cu aportul fantasticului Marian Palie, consultantul lor nr.1).

Andreea Castrase, detaliu frumos

Andreea Castrase, detaliu frumos

Mi-a mai placut colectia Andreei Castrase si cea a Flaviei Daroczi (la Flavia, mai ales pentru stylingul foarte, foarte frumos).

Flavia Daroczi, un styling foarte frumos

Flavia Daroczi, un styling foarte frumos

Ii felicit pe toti absolventii, le urez multa bafta in viitor si ii felicit pe cei trei fara de care toate acestea nu s-ar fi intamplat: Doamna Elena-Basso Stanescu, Lucian Broscatean si Liana Martin cea energica.

Cu tinerii designeri mai sus mentionati va veti intalni in proiectul Book Cover Tee. I-am invitat sa interpreteze fiecare coperta cartii preferate pentru editiile urmatoare: Anca Belbe va face o coperta pentru Book Cover Tee IV (iarna 2013), Ancuta Sarca si Ana-Maria Gal pentru Book Cover Tee V (vara 2014, pe tipar BOLD), Alina Morar si Catalin Valean pentru Book Cover Tee VI (iarna 2014, tipar Lucian Broscatean) iar Andreea Castrase si Flavia Daroczi pentru Book Cover Tee VII (vara 2015, tipar Molecule-F).

Pe curand, cu partea a doua a Clujului meu de Gala si impresii dintr-un oras cu oameni minunati.

Angi Dumitrescu si Lucian Broscatean

Angi Dumitrescu si Lucian Broscatean

Daniela Kammrath in backstage

Daniela Kammrath in backstage

Ioana Nicolescu inainte de Gala UAD, 29 iunie 2013

Ioana Nicolescu inainte de Gala UAD, 29 iunie 2013

Bucharest in backstage Cluj UAD 2013

Bucharest in backstage Cluj UAD 2013

Surse de inspiratie: arhiva mea foarte personala

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here