Carti proaspete la Anthony Frost

O data pe luna ajung la Libraria de Carte Engleza Anthony Frost ca sa selectez albume si carti pentru The Place Concept Store. Si de fiecare data plec de aici cu cateva achizitii pentru mine. Vlad este una dintre cele mai bune gazde, ajutat de echipa sa fantastica.

Am deja un ritual: imi las poseta si haina pe bancheta din camera din spate, Vlad imi face o cafea si apoi incep sa imi bag nasul prin toate cotloanele librariei.

Astazi am plecat de acolo cu albumul Elizabeth Taylor – a life in pictures, cu un ghid de poseta Luxe London, cu locatii hype din acest oras cool ( www.luxecityguides.com) – care poate fi un excelent cadou pentru prieteni calatori; cu un album ,,micro’’ Helmut Newton ( Thames & Hudson photofile), iarasi, o idee de cadou pentru iubitorii de fotografie si mai ales pentru fanii lui Newton.

The Proust Questionnaire, de la editura Assouline mi-a fost recomandata de Vlad, este o carte-bijuterie reeditata de curand, in care celebs raspund la ,,chestionarele’’ lui Proust din caietele sale ,,de tinerete’’ – cel din 1886 si cel din perioada 1890-1891. Veti citi ,,raspunsurile’’ lui Isabelle Adjani, Rosanna Arquette, Brigitte Bardot, Marisa Berenson, Alain de Botton, Diane von Furstenberg, Nadine de Rothschild si multi altii. La finalul cartii aveti intreg chestionarul, cu spatiu lasat liber, in care sa completati voi raspunsurile. Cu o grafica si un farmec delicios, cartea aceasta merita sa locuiasca pe noptierele voastre. Multi dintre prietenii mei o vor primi cadou, cu diverse ocazii aniversare.

Am lasat la urma cartea lui Anthony Penrose, fiul celebrei fotografe Lee Miller si al artistului suprarealist Roland Penrose. The boy who bit Picasso este o carte comica, adresata atat copiilor ( si nu neaparat elevi la Tonitza) cat si adultilor, in care veti regasi personajele care l-au inspirat pe Picasso ( un bun prieten al familiei Penrose), asa cum aratau ele, versus cum le-a pictat marele artist.

Abia astept sa citesc tot, o sa incep cu chestionarul.

Pe pagina de Facebook Anthony Frost gasiti toate noutatile, sunt multe si minunate.

http://www.facebook.com/anthonyfrost.ro

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here