READING

Cafeaua de dimineata in Baneasa Shopping City

Cafeaua de dimineata in Baneasa Shopping City

Asa cum stiti deja, sunt in campania „Traiesc frumos” desfasurata de Baneasa Shopping City.

Iar astazi voi scrie despre una dintre placerile mele supreme: cafeaua. Imi place sa savurez o cafea de dimineata, in liniste, in timp de imi verific emailurile sau rasfoiesc o revista.

Iar cand merg la cumparaturi in Baneasa Shopping City, primul lucru pe care il fac este sa beau o cafea. Ca si locuri preferate: Gloria Jean’s,  Mille Sapori si Starbucks.

De regula beau un Caffe-Latte (fara zahar), asezonat cu o prajitura si ma bucur de linistea mall-ului intr-o zi oarecare din timpul saptamanii. In ultima vreme aleg zilele de luni sau de joi pentru aceste activitati. Ma bucur de spectacolul holurilor cu magazine si ii studiez pe trecatorii cumparatori, observand diverse detalii vestimentare (de obicei imi place ceea ce vad si ma bucura ca lumea nu mai merge atat de pretios imbracata la mall, ca totul este mai relaxat si mai natural).

Dupa ce imi termin cafeaua mai studiez o data lista de shopping si apoi ma alatur grupului eclectic de buy cialis in usapersonaje cu shopping bags.

Aici este o buna sursa de inspiratie inainte de a porni la vanatoare de noi piese in garderobele voastre: https://www.facebook.com/BaneasaShoppingCity ,

https://www.traiestefrumos.ro/ ,  http://www.baneasashoppingcity.ro/

 

surse de inspiratie foto – Baneasa Shopping City, arhiva personala

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here