READING

Antonelle Paris, micul meu foileton de toamna-iarn...

Antonelle Paris, micul meu foileton de toamna-iarna, cu mama

Acum cateva luni scriam pe blogul meu de placeri despre magazinul Antonelle Paris, deschis in aceasta primavara in AFI Cotroceni. Povestea de atunci, aici: http://placerileluinoe.ro/bonjour-antonelle/

Perach Cohen, cea care a adus brandul in Romania este la origine inginer textilist, cu o vasta experienta in domeniu. Perach are o poveste curiculara impresionanta, a lucrat zeci de ani pentru brandul Victoria Secret, atat linia de lenjerie, cat si pentru cea vestimentara.

mama si Mihai Ursa

mama si Mihai Ursa

 

Ei bine, prietenul Mihai Ursa, care se ocupa de PR-ul brandului frantuzesc (cu o vechime de 25 de ani) in Romania m-a invitat acum cateva saptamani sa revin in magazin si sa vizionez colectia toamna-iarna 2014. Cum stiam ca mama va veni in Romania pentru aniversarea a 50 de ani de la terminarea liceului, am stabilit sa ne vedem sambata ce tocmai a trecut si sa probam tinutele preferate.

Pentru ca sunt mai multe poze (facute de Mihai), am decis sa scriu un mic foileton.

Iar astazi incep cu doua tinute perfecte pentru vremea de afara.

eu si mama

eu si mama

Mama poarta Isoete Veste, black, 719 Lei si pantalon Bis black, 409 Lei. Tinuta perfecta de profesoara de drama creativa (meseria ei in prezent, in paralel cu cea de profesoara de balet).

Iar eu am ales o tinuta care imi aduce aminte de anii de liceu: pantalon Jabiba, 409 Lei, Ilavia chemisier Oxford, 269 Lei si Foulard Carre de Soir, 139 Lei.

Revin in cateva zile cu un nou episod, pot sa va spun ca mama vine rar in Romania, asa ca fotografiile din aceasta serie sunt cu atat mai pretioase.

 

Va invit sa vizitati si pagina de Facebook Antonelle Paris, aici:

https://www.facebook.com/AntonelleParisRomania

Magazinul Antonelle Paris se afla in AFI Cotroceni, la parter, intrarea de la “Far”, langa patiseria Paul.

 

Pe curand!

 

Foto: Mihai Ursa


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here