READING

Ancuta Sarca citeste o carte asortata cu data de 1...

Ancuta Sarca citeste o carte asortata cu data de 15 septembrie

Pentru aceasta seara am pregatit “Ai toata viata inainte” a lui Romain Gary, una dintre cartile preferate ale adolescentei mele. Coperta purtabila a fost realizata de talentata Ancuta Sarca, unul dintre designerii preferati din promotia de anul trecut de la Cluj.

Ancuta Sarca traieste momentan la Londra si va spun doar atat: tineti minte acest nume, va veti mai intalni cu el in viitor.

Iata ce mi-a raspuns Miss Sarca la intrebarile mele curioase:

10662136_825023277529664_7475890115461854344_o

De ce tocmai cartea asta?

Am ales “La vie devant soi” de Romain Gary fiindca m-am atasat foarte tare de Momo-copilul unei prostituate crescut de Madam Rosa, pe care o ajuta sa se pregateasca de ultima sa “calatorie”.

 

Top 3 carti preferate.

“La vie devant soi” Romain Gary,  “Spuma Zilelor”-Boris Vian, “Les Enfants Terribles”  Jean Cocteau.

 

Ce personaj de carte iti place cel mai mult?

Madame Lola, o prostituata travestita si campion de box in Senegal

 

Cu ce scriitor crezi ca semeni?

Imi place sa cred ca ma aseman cu Edward Morgan Forster, cunoscut pentru  povestile ironice, examinand ipocrizia si diferentele sociale in societatea britanica al secolului al XX-lea.

 

Ce faci acum? Cum e Londra si ce le recomanzi cititoarelor mele sa faca intr-o excursie de weekend in acest oras superb?

Momentan lucrez la unul dintre brandurile mele preferate de moda: Meadham Kirchhoff in Londra. Aici lucrez direct cu designerii brandului la productie si realizarea colectiei Spring-Summer 2015, iar intre timp imi continui studiile de Master in Fashion la Universitatea de Arta si Design  din Cluj.

Londra e un oras minunat, mai ales pentru arta, moda, cultura.  Recomand cititoarelor care isi petrec vacanta in Londra sa viziteze Broadway Market, boutiqurile din Shoreditch, Regent Park, Summer Exhibition la Royal Academy of Arts si ceainaria Yumchaa.

 

Londra sau Cluj? Sau ce alt oras?

Londra. Pentru mine Clujul e un oras de suflet  si ma voi intoarce cu drag, insa  atmosfera Londrei ma inspira mult mai mult in acest moment.

______________________________________

 

Cele 22 de coperte purtabile intr-o editie de 100 de tricouri pot fi achizitionate de pe http://www.molecule-f.comsectiunea “KISS&TELL”/Vazut.Placut, de la Carturesti, Galateca, Libraria de Carte Engleza Anthony Frost si The Place X.

Pretul unui tricou este de 180 de lei.

Profitul  din vanzarea tricourilor  va fi donat centrului de adoptii canine si feline “Iubirrre”,https://www.facebook.com/Iubirrre?fref=ts, un proiect http://red-panda.ro.

 

Le multumesc inca o data partenerilor mei, care au facut posibila o noua editie Book Cover Tee: Sephora Romania, Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs) si Philips.

Book Cover Tee 5 Tees au fost Ironed by Philips PerfectCare.

 

“Book Cover Tee” este cel mai iubit proiect. Este despre povestea  cartilor preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care sunt invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila, de doua ori pe an, vara si iarna.

 

Puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori si de mine pe http://www.placerileluinoe.ro.

 

Va invit sa urmariti filmul de making of realizat de catre Maria Cirstea in studioul lui Vali Barbulescu intr-o zi ploioasa de vineri, mai exact in 27 iunie, cu o mare parte dintre autori.

Multumesc PERIPATETIC pentru muzica de fundal.

https://www.youtube.com/watch?v=aDiYpPxTeNg&feature=youtu.be

 

 

hashtag: #bookcovertee5foriubirrre

 

 

Pe curand, cu o noua coperta si un nou autor drag.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here