Absolut One Night

deschidere mare

Astazi scriu despre o campanie din seria #cumiiplaceluinoemi: ‘’A Better Tomorrow’’, marca Absolut Vodka, campanie de care am aflat zilele acestea, chiar inainte de evenimentul #amfostacolo, proiectat de catre echipa Mozaiq si de toti cei care ii ajuta pro bono si care a avut loc sambata trecuta, in Piata Universitatii ; o demonstratie pasnica exact in tandem cu spiritul Absolut.

1

‘’A Better Tomorrow’’ inseamna o lume mai deschisa, o lume in care oamenii sunt liberi sa iubeasca pe cine vor, toti oamenii si sexele sunt egale, oamenii sunt liberi sa se exprime, iar companiile sunt oneste si transparente. ‘Tonight’ este momentul Absolut, cel in care schimbam ce va fi “maine”. Iar “Absolut One Night” este filmul campaniei, regizat de Emmanuel Lubezki (cu 3 Oscaruri, pentru “Gravity”, “Birdman” si “The Revenant”. Filmul celebreaza unele dintre cele mai importante momente din istoria creativitatii, de la primele hieroglife si pana la inventiile care ne-au facut viata mai usoara sau mai placuta, aici intrand in scena muzica. Vocea naratorului ii apartine lui Juliette Lewis (nominalizata la Oscar si la Golden Globe). Coloana sonora este un remix al celebrei piese “Sunny” a formatiei Boney M., melodie pe care dansau la petreceri parintii mei, in anii ’80; remix by Mousse T. Sexy Disco Radio Mix.

Din 1980 si pana in prezent, Absolut a colaborat cu peste 550 de inovatori din intreaga lume, printre care Vivienne Westwood, Andy Warhol, Keith Haring, Jean Paul Gaultier, Tom Ford, Deadmau5 sau Michkalene Thomas.

2

Echipa globală de producție One Night

Park Pictures
Director: Emmanuel ‘Chivo’ Lubezki
MD: Stephen Brierley
Executive Producer (LA): Caroline Kousidonis
Executive Producer  (London): Sophie Hubble
Producer: Nick Goldsmith
Post Production: Framestore New York
Editing House: Whitehouse Post
Sound: Soundtree

Places of filming : Londra si Murcia, Spania

3

Lansarea acestui film coincide cu anuntarea unei noi sticle in editie limitata pentru Craciunul 2017, Absolut Uncover, inspirata de stralucirea cerului in timpul noptii.

Am avut ocazia, in primii mei ani in domeniul PR-ului, sa lucrez pentru o scurta perioada de timp pentru acest brand si m-am simtit onorata sa fiu invitata de agentia Fantazia PR (foste colege de la revista Tabu) sa scriu despre ‘’experienta mea One Night’’, care a fost momentul zero care m-a dus catre o cariera creativa si cum am ajuns unde sunt astazi.

4

Realitatea este ca am realizat cat de importanta este libertatea de expresie traind in comunism. Vocile de la Europa Libera, pe care le ascultam in fiecare seara; topul muzical de la Vocea Americii, cartile pe care le-am citit, filmele si piesele de teatru la care m-au dus ai mei, conversatiile din casa noastra, bunicii, care au fost mereu in jurul meu, emigrarea cu mama in Israel, dupa disparitia lui tata, chiar inainte de (revolutia) din 1989, o noua cultura, totul a fost natural. In armata mi-am tapetat peretii baracii cu postere de film. In studentie, lucrand la Ambasada Israel, aduceam reviste de moda si de deco de acasa pentru lobby-ul si toaletele angajatilor. Din anul doi de facultate am stiut ca nu voi profesa niciodata ca avocat, asta dupa ce, in vara de dupa anul intai am lucrat la cabinetul unui notar din Haifa, care ma trimitea sa caut haine si pantofi si cosmetice pentru clientele lui, niste doamne 80+ ani tare simpatice, mutate la azil, dar foarte fericite si impacate cu viata lor in care traisera mai mult de doua razboaie crunte. Tot chestii creative faceam. Dupa ambasada a urmat Saatchi & Saatchi, unde am ajuns pentru ca imi placeau reclamele si facusem un master in sociologie. Apoi au fost revistele: marea mea iubire, revista Tabu, locul in care campania Absolut de anul acesta s-ar fi potrivit perfect; Harper’s BAZAAR si Cosmo, The Place X, multe proiecte “espresso PR”, blogul, colaborarile dragi, Book Cover Tee, carnetele, camasile cu Pineberry, The PR Station (cu partenera mea, Adriana Chiper) si chiar acum lucrez la doua proiecte, care implica echipe. Da, cred ca o idee poate fi realizata perfect doar in echipa. Tot ce a realizat omenirea pana astazi a pornit de la un moment zero, un moment unic, realizat prin unirea fortelor.

So, care a fost momentul meu zero? Nu stiu sa spun exact, dar stiu ca acest moment se datoreaza cumva tuturor oamenilor din viata mea. Creativitatea se afla in AND-ul nostru, cred si eu asta.

5

Mai jos este clipul campaniei. Enjoy & be creative!

6

CREATE A BETTER TOMORROW TONIGHT.

https://www.youtube.com/watch?v=kBq4MM5Zs4w&feature=youtu.be

Hashtag: #AbsolutOneNight #CreateTomorrow

final material

Surse foto de making of: Absolut


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here